Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018.

Klik hier voor inschrijfformulier

Opgave bij de commissieleden:

Thijs Menges                      (06-10733864)

Willem Vis
Patrick Westerink
Johan Bosch
Erik-Jan Boonen
Jan-Willem Menges
Thalina van Olst
Thomas Kruisselbrink

Algemeen toernooi regelement

• De leiding is in handen van de toernooicommissie van de Voetbalvereniging Hulshorst.
  • Er wordt gespeeld volgens de zaalvoetbal regelementenv an de KNVB.
  • De deelnemende spelers dienen de minimum leeftijd te hebben bereikt van 16 jaar ophet moment van spelen.
  • Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
  • Deleider(s)van het team dient zich een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd tmelden bij het wedstrijdsecretariaat.
  • De teams dienen 5 minuten voor aanvang van de wedstrijden gereed te zijn
  • Wanneer een team bij aanvang van de wedstrijd niet speel klaar staat is de wedstrijverloren met 3-0
  • Het eerstgenoemde team in het programma heeft de aftrap.Indien de scheidsrechter dit nodig acht, speelt het eerstgenoemde team ook in de (eigen)reserveshirts/hesjes.
  • Scheidsrechters worden door de organisatie geregeld.
  • Een speler mag niet voor meerdere teams uitkomen.
  • Straftijd is vijf minuten,op aanwijzing vade scheidsrechter.Een speler die definitief het veld is uitgestuurd is ook uitgesloten voor de volgende wedstrijd. Bij een herhaling voor het gehele toernooi.
  • Het is voor deelnemers  niet toegestaan om alcohol te nuttigen tijdens het toernooi.
  • Als een wedstrijd gestaakt wordt beslist de wedstrijdcommissie wat de gevolgen zijn.
  • Dit kan betekenen: punten in mindering tot uitsluiting van het toernooi naar gelang de ernst van het staken.

Bij het niet naleven van het algemeen toernooi regelement heeft de wedstrijdcommissie het recht om een team van het toernooi uit te sluiten.

Wedstrijd regelementrecreanten en dames

•      Recreantentoernooi :Leeftijd spelers minimaal 16jaar.
  •      Speelduur wedstrijden:13minuten.
  •      Doorwisselen is toegestaan
  •      De poulewinnaar wordt bepaald door:

1. Aantalwedstrijdpunten

2. Doelsaldo