Contributie Per halfjaar
vanaf 18 jaar 72,50
vanaf 14 jaar

50,00

Vanaf 6 jaar

39,50

Werkende spelende leden   < 18 jaar

25,00

Werkende spelende leden 18   jaar e.o

36,25

Niet spelende leden (30%)

21,75

Ereleden en leden van verdienste zijn vrijgesteld van contributieverplichting.

Meetrainende jeugdleden betalen niets, zij mogen eerst 4 weken meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden.

Als uit een gezin drie of meer kinderen jeugdlid zijn van de vereniging, betalen de oudste twee kinderen de normale contributie en krijgen de overige jeugdleden uit dat gezin een reductie van 50% op de normaal geldende contributie. Zodra een jeugdlid uit zo’n gezin volgens de KNVB leeftijdsnorm seniorlid wordt, telt hij in het kader van deze reglementbepaling niet meer mee als gezinslid.

De peildatum voor deze contributie is 1 januari 201, de contributie is vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 26 oktober 2017.

Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso. In de bovenvermelde bedragen is de contributie voor de KNVB inbegrepen. De contributie is ook bij tussentijdse opzegging altijd voor een geheel seizoen verschuldigd. Het seizoen loop van 1 juli tot en met 30 juni. Eenmalig betaalt u de kosten voor de aanschaf spelerspas van € 2,80. Deze eenmalige bedragen worden bij de eerstvolgende automatische incasso geïnd.

Heeft u nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Formulieren   Categorie
     
Aanmeldformulier   Senioren
Aanmeldformulier   Jeugd
Afmeldformulier   Algemeen

Volg VV Hulshorst

Sportpark de Eendracht

facebook  twitter 

Hoofdsponsors

Logo veluwe events GroenRood page 001 BM logo JHM Droomparken v1 01

Jeugdsponsor