Contributie Per halfjaar

Vanaf 6 jaar

Werkende spelende leden   < 18 jaar

Werkende spelende leden 18   jaar e.o

Niet spelende leden (30%)

Ereleden en leden van verdienste zijn vrijgesteld van contributieverplichting.

Meetrainende jeugdleden betalen niets, zij mogen eerst 4 weken meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden.

Als uit een gezin drie of meer kinderen jeugdlid zijn van de vereniging, betalen de oudste twee kinderen de normale contributie en krijgen de overige jeugdleden uit dat gezin een reductie van 50% op de normaal geldende contributie. Zodra een jeugdlid uit zo’n gezin volgens de KNVB leeftijdsnorm seniorlid wordt, telt hij in het kader van deze reglementbepaling niet meer mee als gezinslid.

De peildatum voor deze contributie is 1 januari 2017, de contributie is vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 24 oktober 2016.

Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso. In de bovenvermelde bedragen is de contributie voor de KNVB inbegrepen. De contributie is ook bij tussentijdse opzegging altijd voor een geheel seizoen verschuldigd. Het seizoen loop van 1 juli tot en met 30 juni. Eenmalig betaalt u de kosten voor de aanschaf spelerspas van € 2,80. Deze eenmalige bedragen worden bij de eerstvolgende automatische incasso geïnd.

Formulieren   Categorie

Aanmeldformulier   Senioren