Hulshorst wint 1e competitiewedstrijd tegen BAS uit Biddinghuizen met 3-2. 
Verslag volgt later.

Twee Duitse debutanten tijdens sterk bezette negende editie International Tournament U14 Hulshorst

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 wordt op sportpark De Eendracht in Hulshorst voor alweer de negende maal het International Tournament U14 Hulshorst georganiseerd. Tien jeugdteams van Europese topclubs strijden gedurende twee dagen in twee poules van vijf om de hoofdprijs. Tijdens deze editie begroet de organisatie twee Duitse debutanten na een jaar zonder Duitse deelnemers.

Zaterdag 17 augustus speelt het eerste elftal een oefenwedstrijd tegen Elspeet 1, aanvang wedstrijd 14.30 uur op Sportpark Op de Heide in Elspeet.

Dinsdag 27 augustus volgt er een oefenwedstrijd tegen EFC '58, aanvang 20 uur.

Hulshorst heeft in en tegen Oene in de laatste competitiewedstrijd een 3-0 nederlaag geleden. In deze wedstrijd stond er niets meer voor beide ploegen op het spel en dat was ook te zien in deze wedstrijd. Bij winst van Hulshorst zouden ze over Oene heen gaan op de ranglijst. Echter nu er een nederlaag werd geleden is DSV’61 Hulshorst voorbij gegaan in de stand. Hulshorst sluit de competitie af met een verdienstelijk 9e plaats in de 3e klasse C.

Het seizoen is al weer bijna afgelopen.

Ga je volgend seizoen niet meer voetballen?
Vergeet dan niet op te zeggen als lid! Je lidmaatschap moet voor 1 juni opgezegd zijn, dus zorg dat je dat op tijd doet!

De jaarlijkse familiedag vindt plaats op zaterdag 8 juni! 

Hulshorst heeft in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen een ruime overwinning geboekt. In een wedstrijd waar niets meer op het spel stond, Hattem had zich vorige week ook veilig gespeeld, boekte Hulshorst de grootste overwinning van dit seizoen en won met 6-0.

 

Op zaterdag 08 juni 2019 is de jaarlijkse familiedag.

Verdere info volgt.....................

Dries van Klompenburg is lid vanaf het eerste uur en eigenlijk al iets langer.
70 jaar lid!! Daar hoort een bijzonder aandenken bij.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor de A-selectie, die de training op dinsdag- en donderdagavond verzorgt en de begeleiding tijdens de wedstrijden.

Volg VV Hulshorst

Sportpark de Eendracht

facebook  twitter 

Hoofdsponsors

Logo veluwe events GroenRood page 001 BM logo JHM Droomparken v1 01

Jeugdsponsor