Hulshorst heeft in en tegen Oene in de laatste competitiewedstrijd een 3-0 nederlaag geleden. In deze wedstrijd stond er niets meer voor beide ploegen op het spel en dat was ook te zien in deze wedstrijd. Bij winst van Hulshorst zouden ze over Oene heen gaan op de ranglijst. Echter nu er een nederlaag werd geleden is DSV’61 Hulshorst voorbij gegaan in de stand. Hulshorst sluit de competitie af met een verdienstelijk 9e plaats in de 3e klasse C.

Door diverse reden begon Hulshorst met een aantal afwezigen aan deze wedstrijd en dat was vooral in de eerste helft goed te zien aan het spel van Hulshorst. Er werd veel onnodig bal verlies geleden en zeer slordig gevoetbald en veel te veel terug gespeeld i.p.v. naar voren. Al vroeg in de wedstrijd ,7e min., kwam Hulshorst al op achterstand. Enkele minuten later kreeg Hulshorst 2 mogelijkheden om de stand weer gelijk te trekken maar deze werden door Martijn Pap, die zijn laaste wedstrijd voor Hulshorst speelde, en Krijn Eckhardt niet verzilverd. In de 30e min. speelde deze zelfde Martijn Pap in het centrum van de verdediging een balletje breed maar zag daarbij een speler van Oene over het hoofd die hier dankbaar gebruik van maakt en de 2-0 liet aantekenen. Op dat moment was de wedstrijd gespeeld, niemand geloofde nog dat Hulshorst 1 laat staan 2 doelpunten zou maken.

De 2e helft moest nog gespeeld worden maar kon beter schriftelijk afgedaan worden.
Hulshorst drong nog wel aan zonder dat er echt grote kansen werden gecreëerd. Tot aan de zestien meter liep de aanval wel maar daarna stokte het keer op keer.
In de 90e min. werd het zelfs nog 3-0 voor Oene.
Noemenswaardig feitje was nog wel dat de 15 jarige Tony Evers als B junior zijn debuut maakte en dat deed hij zeer verdienstelijk.

Naast het afscheid van Martijn Pap neemt stopt om privé reden ook Reduan Arian en was het ook de laatste wedstrijd van Martijn Kuis als trainer van Hulshorst.
We wensen al 3 het beste toe met het vervolg van hun carrière.

Volgende jaar staat Harold Sneller als nieuwe trainer voor de groep en heel toepasselijk komt hij van oorsprong uit Oene. We wensen hem dan ook veel succes bij de VV Hulshorst.