Hulshorst heeft in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen een ruime overwinning geboekt. In een wedstrijd waar niets meer op het spel stond, Hattem had zich vorige week ook veilig gespeeld, boekte Hulshorst de grootste overwinning van dit seizoen en won met 6-0.

In de 9e min. konden de supporters van Hulshorst al juichen. Een schot van Julian Haverkamp werd zodanig aangeraakt dat de keeper kansloos was. Na dit doelpunt bleef Hulshorst goed voetballen en creëerde kans op kans, Hattem kwam er in deze periode niet aan te pas. Het was dan ook wachten op doelpunten. Het was Niels Meussen die de 2 - 0 en 3-0 liet aantekenen. Ook leek hij nog een derde in deze helft te maken maar zijn verwoestend schot vloog via de onderkant van de lat het veld weer in. Vlak voor rust werd het alsnog 4-0 door een prachtige goal van Michiel Pap.

De 45 min. na de pauze waren 45 plichtmatige minuten. Hattem geloofde het wel en wilde de schade beperkt houden en Hulshorst hoefde niet zo nodig meer.
Het was wederom Niels Meussen de in de 63e min het net wist te vinden en de 5-0 op de scorebord liet zetten. Met dit doelpunt staat hij nu ook aan kop op de topscoorders lijst van Hulshorst. Kort na dit doelpunt kreeg Reduan Arian een publiekswissel. Na een jaartje bij Hulshorst te hebben gevoetbald stopt hij om privé redenen. In de laatste seconden van de wedstrijd was het wederom Michiel Pap die scoorde en zo de eindstand op 6-0 liet zetten.

Na afloop werd er ook afscheid genomen van trainer Martijn Kuis die na 3 mooie jaren Hulshorst gaat verruilen voor FC Horst. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe vereniging. Maar eerst wacht er nog 1 wedstrijd . Hulshorst sluit volgende week deze competitie af met een uitwedstrijd in en tegen Oene.