** Vraag het Geurt en hij regelt het! **

Maar dit keer dus niet....Nu werd het voor hem geregeld!

Geurt de Zwaan, één van onze vele trouwe vrijwilligers, is vanochtend koninklijk onderscheiden op het gemeentehuis.
Dik verdiend!!
Geurt is bij VV Hulshorst 20 jaar lang bestuurslid geweest, is al 42 jaar actief als vrijwilliger op diverse functies, betrokken bij en op de jeugd, zijn jarenlange inzet voor de clubkrant, verlotingen, klaverjassen, een van de motoren achter de rookworstenactie en waarschijnlijk vergeten we nu nog dingen. Daarnaast is hij al ruim 25 jaar zeer actief als koster bij de Hervormde Gemeente Nunspeet. Als persoon staat Geurt bekend als een zeer betrokken en sociaal persoon die, als er zorgen, ziektes of tegenslagen zijn bij familie/vrienden/buren/bekenden, klaarstaat om te helpen.

Geurt zelf zou nu eindigen met: "Maar ik doe het niet alleen" en dat is ook zeker zo, we willen geen enkele vrijwilliger tekort doen, maar mensen als Geurt zijn wel een hele belangrijke schakel in de ketting!