Als afsluiting van een mooie dag was er ook de nieuwjaarsreceptie.
Nadat iedereen elkaar alle goeds had gewenst was het tijd voor de nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Herman Klaassen en de huldiging van de jubilarissen. 


Deze maand bestaat onze mooie vereniging 70 jaar ! Deze werd opgericht in januari 1949. Hierbij moeten we gelijk vermelden dat er één iemand is die al net zo lang lid is als  dat de vereniging bestaat. Bij oprichting van de vereniging waren er 38 personen die gelijk lid werden. Hierbij was ook Dries van Klompenburg, en hoe mooi is het dat Dries nog steeds lid is van onze vereniging en dus ook 70 jaar lid. Dries was tot vorig jaar een trouwe bezoeker van ons 1e elftal , maar wegens gezondheid moet hij het tegenwoordig met pijn in zijn hart iets rustiger aan doen. Toch hoopt hij binnenkort weer langs de lijn te staan.
Dries is speler van het 1e elftal geweest, 30 jaar lang heeft hij zich ingezet als bestuurslid en de laatste jaren van die periode was hij voorzitter van onze vereniging. Daarnaast was hij tevens nog scheidsrechter en grensrechter.
Nog steeds is hij zeer betrokken bij onze club en mogen wij hem ook altijd begroeten op onze ledenvergadering. Sinds 1996 is Dries erelid van onze vereniging.

Nieuwjaarsreceptie 3538

Nieuwjaarsreceptie 3558

 

Sjaak Haverkamp is ook 25 jaar lid van Vv Hulshorst. Sjaak was eerst lid van VV Nunspeet, waar hij onderdeel uitmaakte van de eerste selectie. Daar hij niet doorbrak in Nunspeet 1, besloot hij het samen met Maarten Hoogervorst bij Hulshorst te proberen. Sjaak is verschillende jaren een vaste waarde van Hulshorst 1 geweest. Zelfs nadat hij lager was gaan spelen, is hij vanwege personele problemen terug gevraagd. Maar aan alle carrières komen een eind. Waar er leden zijn die je na hun actieve periode uit het zicht verdwijnen, kun je dat van Sjaak niet zeggen. Sjaak is het gaan proberen als trainer, hij is begonnen met de F-jes, kreeg de smaak te pakken en is trainer geweest van E, D, C en A-junioren. Van de A-junioren zelfs een aanzienlijk aantal jaren. In die periode was hij ook jeugd coördinator. Daar de activiteiten en de resultaten opvielen werd Sjaak gevraagd voor de senioren als trainer. Sjaak heeft een paar jaar Hulshorst 2 onder zijn hoede gehad, en tijdens zijn laatste jaar als trainer was Sjaak assistent-trainer bij het 1e. Sjaak heeft gedurende zijn trainersloopbaan ook nog een diploma jeugdtrainer behaald, alsmede het diploma TC-3

We kunnen dus zeggen dat Sjaak een echte clubman is geworden, een zeer actieve clubman. Vele trainingen heeft hij voorbereid, verzorgt en uitgevoerd. Sjaak, we zijn jou als vereniging veel dank verschuldigd. Daarnaast was jij ook een prettige persoon in de omgang, altijd rustig, geen onvertogen woord. De vele jongens die onder jou hebben getraind zullen dat beamen.

Sjaak bedankt voor je langdurige lidmaatschap en de vele verdiensten voor onze vereniging.

Nieuwjaarsreceptie 3565

 

Patrick Westerink is 31 jaar oud en 25 jaar lid van VV Hulshorst. Patrick is lid vanaf 1 augustus 1993, hij was toen bijna 6 jaar. Het was logisch dat Patrick lid werd van Vv Hulshorst, hij is geboren en opgegroeid te Hulshorst. Klasgenoten gingen ook voetballen, en oudere broer Jan was in die tijd nog vrijwilligers bij de voetbalclub.
Patrick was een sportieve jongen, die ook aan tennis deed. In de jeugdteams was Patrick een talent. Kon goed meekomen, en kwam zelfs in Hulshorst 1 terecht. Daar had Patrick een paar mooie jaren. Helaas is zijn carrière sterk beïnvloed door blessures. Door langdurige blessures werden grote delen van seizoenen helaas gemist. Vaak zag je Patrick rondstrompelend met krukken. Patrick heeft de laatste jaren in het 2e en daarna in het 5e gespeeld. Het wordt allemaal wat minder qua niveau. Patrick staat bekend als een rustige jongeman met veel humor. Een keurig lid, die hoewel woonachtig te Harderwijk, gewoon lid blijft van onze vereniging. Hij blijft een Hulshorster.

Patrick, bedankt voor je jarenlange lidmaatschap, jarenlang naar trainingen en jarenlang op zaterdag, als de fitheid te toeliet, naar het sportpark. Je bent een een onderdeel van onze vereniging!

 

Nieuwjaarsreceptie 3579

 

Jeroen is 32 jaar oud, en 25 jaar lid van VV Hulshorst. Op 1 augustus 1993, met ingang van het seizoen 1993/1994 is Jeroen aangemeld als lid van VV Hulshorst. De halve buurt waar Jeroen woonde was lid van Hulshorst, en het was vrij vanzelfsprekend dat Jeroen ook bij Hulshorst werd aangemeld.

Jeroen heeft keurig alle jeugdteams doorlopen, en was een aardig talent. Vanuit de A-junioren, dat was toen nog de benaming, kwam Jeroen zelfs in de selectie van Hulshorst 1 terecht. Jeroen brak niet echt door in Hulshorst 1, en zocht zijn heil in een lager seniorenteam, namelijk bij Squarda, het huidige Hulshorst 3. Hier was Jeroen op zijn plaats. Jarenlang een vaste waarde. Jeroen speelde graag als laatste man in de achterhoede, wat hem erg goed afgaat. Ook speelt Jeroen soms als middenvelder. In de achterhoede liet Jeroen bijna elke wedstrijd een steekje vallen, hetwelk bij zijn teamgenoten werd aangeduid als “een polletje”.

We kennen Jeroen als een erg opgewekte, vrolijke en opgeruimde gast, je kan er niet boos op worden. De laatste jaren maakt Jeroen zich verdienstelijk als jeugdtrainer. Hij pakt deze functie met heel veel inzet en passie op, en niet zonder succes, afgelopen eerste seizoenshelft is Jeroen met Hulshorst JO 17-1 (voorheen B1) zelfs kampioen geworden in hun najaarscompetitie. Een geweldige prestatie. De hand van de trainer is hier duidelijk zichtbaar. Misschien zijn hier bij Jeroen nieuwe talenten aangeboord.

Jeroen, bedankt voor je jarenlange lidmaatschap van onze vereniging en je prettige opstelling in de vereniging. Wij moeten het hebben van dit soort jongens. Bedankt voor je inzet als jeugdspeler, als speler in Hulshorst 1, en als steunpilaar in Hulshorst 3, en uiteraard in je nieuwe functie als jeugdtrainer. Als klein jongetje kwam je met je vader en moeder naar de club, pa en ma zijn trouwens trouwe supporters, en nu ben je nog steeds actief, Wat zeg ik, waar verschillende leeftijdgenoten zijn afgehaakt, nemen bij jou de activiteiten toe.

 

Nieuwjaarsreceptie 3585

 

 

Volg VV Hulshorst

Sportpark de Eendracht

facebook  twitter 

Hoofdsponsors

Logo veluwe events GroenRood page 001 BM logo JHM Droomparken v1 01

Jeugdsponsor