Donderdag 2 mei is een drietal contracten ondertekend.

Omdat Marinus Kluinhaar, onze huidige verzorger, al een tijd geleden heeft aangegeven te stoppen, waren we op zoek naar een nieuwe verzorger.
We zijn blij die gevonden te hebben in de persoon van Wim van Hilst. Wim is nu verzorger bij t Harde en komt dus volgend seizoen naar VV Hulshorst.
We heten hem ook vanaf deze plaats van harte welkom en vertrouwen op een fijne samenwerking.

Gerrit Zoet, voor velen binnen VV Hulshorst een oude bekende, komt ook weer "thuis" en zal volgend jaar het stokje over nemen van Herjan Schurink.
We zien hem al regelmatig langs de lijn bij het tweede elftal en wensen hem ook veel succes als trainer van ons tweede elftal.

Het contract met onze huidige keeperstrainer, Peter Schrijvers, is ook met een jaar verlengd. Peter zal het komende seizoen het derde jaar ingaan als keeperstrainer van onze vereniging.

verzorger 4515

GerritZoet 4520