Na een aantal gesprekken zijn wij blij te melden dat we voor het seizoen 2018-2019 een nieuwe trainer voor Hulshorst kunnen voorstellen in de persoon van Gerrit Zoet.
Wij heten hem van harte welkom en wensen Gerrit veel succes.

Gerrit Zoet:
Hierbij wil ik mij graag even voorstellen aan VV Hulshorst. Mijn naam is Gerrit Zoet, 44 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. Een aantal binnen de club zullen mij nog wel kennen, aangezien ik vroeger zelf bij VV Hulshorst gevoetbald heb. Ook ben ik mijn trainersloopbaan binnen deze vereniging begonnen. Hier heb ik Jeugdvoetbaltrainers diploma behaald. Na een flink aantal jaren ben ik verhuisd naar 't Harde en ben ik bij de plaatselijke vereniging begonnen als jeugdtrainer. Hier heb ik 4 jaar de B1 en 2 jaar de A1 getraind. Vervolgens ben ik naar de Elburger SC gegaan als trainer en ook woonachtig in Elburg. Bij de Elburger SC heb ik alle standaardjeugdteams getraind, maar ook 5 jaar het 2de selectieteam. Met dit 2de selectieteam hebben we 3x de nacompetitie behaald in de 3de klasse en zijn we in mijn laatste seizoen kampioen geworden. Vervolgens ben ik even bij Vios Vaassen 2 trainer geweest, maar daar ben ik tijdens de winterstop gestopt. Vervolgens weer terug gegaan naar Elburger SC, alwaar ik daar weer diverse uitdagingen heb mogen en kunnen aangaan. Nu zag ik op de site van VV Hulshorst, dat de huidige trainer van het 2de selectieteam ging stoppen en er dus een vacature was. Hierop heb ik gereageerd en dit waren positieve gesprekken met zowel mensen van het bestuur, maar belangrijker nog, met een aantal spelers van het 2de team zelf.

Mijn persoonlijke ambities zijn:

1) Het team met plezier dusdanig weten te motiveren, dat we samen naar een hoger niveau kunnen gaan groeien.

2) Een goede vruchtvolle samenwerking te hebben met zowel de hoofdtrainer, als de mensen van de overige senioren en jeugdtrainers.

3) Durven voetballen in positiespel en proberen om spelers individueel beter te maken, waardoor ook de hoofdtrainer een nog moeilijkere keus heeft in kwalitatief goede spelers.

Kortom, ik heb er zin in om deze uitdaging met plezier aan te gaan binnen de VV Hulshorst met een goed 2de selectieteam.

Mochten er mensen zijn die mij zien lopen en vragen hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Graag tot ziens op Sportpark de Eendracht.

Met sportieve groet,

Gerrit Zoet