Komend seizoen gaat het amateurvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

Het invullen van het wedstrijdformulier wordt dan op een smartphone of tablet in de app Wedstrijdzaken afgehandeld. De huidige spelerspassen worden afgeschaft en alle passen staan vanaf komend seizoen in deze app.
Je kan deze app downloaden in de Playstore of via de Apple store.
Ieder lid kan zijn eigen spelerspas raadplegen in de wedstrijdzaken app en ook kan je daar het programma en de uitslagen vinden.
Ook zal je gedurende het seizoen pushmeldingen m.b.t. bijvoorbeeld wedstrijdwijzingen ontvangen.

Om de app te kunnen gebruiken log je in met het emailadres wat bekend is bij de ledenadministratie. Lukt het niet om in te loggen dan is je emailadres niet juist of niet bekend bij ons. Je kan dit oplossen door het juiste emailadres z.s.m. door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je de eerste keer de app gebruikt wordt je ook gevraagd je persoonlijke gegevens te controleren. Klopt er iets niet of is iets onduidelijk geef dit dan ook zo snel mogelijk door.

Het is je eigen verantwoordelijkheid dat er een pasfoto op je spelerspas staat waar je wel herkenbaar op staat. Zie je geen foto of is de foto erg verouderd mail dan voor 1 oktober een digitale foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.