Misschien heb je het al gelezen in onze nieuwsbrief?
De keuken en bardiensten worden momenteel gedraaid met een kleine groep vrijwilligers, zij zijn hierdoor vaak aan de beurt.

Vrijdag 28 september is er een bingo avond voor onze jeugd. We spelen 5 rondes met 3 prijzen en 1 hoofdprijs.
Aanvang 19.00 uur, de kantine is open om 18.30 uur!

Zaterdag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma, theoretisch was er nog de mogelijkheid om 1ste in de poule te worden.

Na de goede overwinning thuis tegen Elspeet 2, moesten we nu tegen DSV 3 voetballen. Het team vanuit Doornspijk had de eerste wedstrijd ruim gewonnen van Vios Vaassen 2. Dus het zou geen makkelijke wedstrijd gaan worden.

Ook de 2e bekerwedstrijd, tegen Veluwse Boys, leverde winst op voor de mannen van Hulshorst 1.

Na het geweldige seizoen van het afgelopen jaar, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na 7 jaar hoofdsponsor te zijn geweest van het International Tournament U14 van VV Hulshorst heeft Van Pijkeren BV Straatwerk en Sierbestrating vorig jaar aangegeven te stoppen. We zijn Everhard en Annet van Pijkeren zeer veel dank verschuldigd voor hun bijdrage aan dit mooie toernooi al die jaren.

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018 wordt op sportpark De Eendracht in Hulshorst voor de achtste maal het International Tournament U14 Hulshorst georganiseerd. Tien jeugdteams van Europese topclubs strijden gedurende twee dagen in twee poules van vijf om de hoofdprijs. Op deze achtste editie begroet de organisatie voor de allereerste maal een beroemde Russische ploeg, een Tsjechische topclub en een Nederlandse debutant.

Hieronder het programma voor de oefen- en bekerwedstrijden van Hulshorst 1

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.