VV Hulshorst heeft tegen DSV ’61 in een zeer matige en rommelige derby op het koude sportpark “De Eendracht” slechts één punt overgehouden terwijl men de punten goed kon gebruiken om aansluiting te houden met de middenmoot.

De lijsten zijn weer uitgedeeld voor de tweede aktie van dit seizoen.
Wilt u ook rookworsten bestellen? Geef deze dan op aan een jeugdlid van VV Hulshorst of stuur een mail met het aantal pakketten dat u wil ontvangen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dries van Klompenburg is lid vanaf het eerste uur en eigenlijk al iets langer.
70 jaar lid!! Daar hoort een bijzonder aandenken bij.

Als afsluiting van een mooie dag was er ook de nieuwjaarsreceptie.
Nadat iedereen elkaar alle goeds had gewenst was het tijd voor de nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Herman Klaassen en de huldiging van de jubilarissen.

VV Hulshorst organiseerde dit jaar voor het eerst een nieuwjaarsloop, samen met Loopgroep2000 Nunspeet. Er was een grote drukte bij de inschrijving van de loop, naast alle voorinschrijvingen.

Het was de eerste keer, we zouden all blij zijn geweest met 100 deelnemers. Dit aantal is ruim overschreden. Om de lopers warm te krijgen, verzorgde Nunspeet Beweegt de warming-up.
De deelnemers kregen een chip in de schoen, waardoor er precies afgelezen kon worden wie er met welke tijd gefinisht is.

Beste leden van de Club van 50,
Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse Club-van-50-avond, welke zal worden gehouden op:

Vrijdag: 1 Februari 2018
Locatie: Sportpark “De Eendracht”

De dames van Hulshorst kregen gisteren uit handen van Café de Koning uit Hierden en IQuint accountants uit Harderwijk nieuwe inloopshirts.

Trainer Martijn Kuis verlaat Hulshorst aan het eind van het seizoen. De Nijkerker (44) is dan drie seizoenen werkzaam geweest bij de derdeklasser.

Vrijdag 16 november vertelde zeezeiler Henk de Velde tijdens een gezellige avond georganiseerd voor alle trouwe sponsoren over hoe hij zijn jongensdroom waar maakte!
"Iedereen vaart zijn eigen scheepje!"

Onlangs deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers voor de kantine. Na een belronde hebben zich maar liefst 9 nieuwe mensen aangemeld!
Fijn dat deze mensen zich spontaan inzetten, we zijn hier erg blij mee!

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.