Op zaterdag traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Na een miniem verlies met 3-2 in Lelystad tegen Batavia’90 staat Hulshorst nog steeds met lege handen.

De lijsten voor de verkoop van de rookworsten worden deze week weer uitgedeeld aan onze jeugd.
We hopen dat we weer volle lijsten terug krijgen! De prijs bedraagt 6,50 euro voor 3 rookworsten.

Mocht u of jij ook rookworsten willen bestellen dan mag u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De worsten kunnen opgehaald worden op vrijdag 3 november tussen 15.30 en 18.30 uur in de kantine.

Afgelopen zaterdag was de selectie op bezoek bij Karssen Sport.

Door de organisatie van ITU14, VV Hulshorst en Karssen Sport was per persoon een bedrag beschikbaar gesteld om nieuwe schoenen te kopen.

In de rust van de bekerwedstrijd van Hulshorst 1 nam een van onze hoofdsponsoren, Johan Huisman van JHM Droomparken, deze in ontvangst.
Dit deed hij uit handen van Peter van Olst, lid van de presentatiegidscommissie.

Alle leden, donateurs en sponsoren zullen de gids z.s.m. ontvangen. Mochten we nu toch iemand per ongeluk vergeten zijn, laat het dan even weten!

Wederom mocht de V.V.Hulshorst een nieuwe bordensponsor toevoegen.

Ditmaal Dennis Hoekert bouw en onderhoud.

Het trainingsschema voor alle teams staat onder de kop organisatie.

De KNVB introduceert vanaf seizoen 2017-2018 nieuwe spelvormen voor het pupillenvoetbal tot en met 12 jaar. De nieuwe wedstrijdvormen worden in twee jaar, stapsgewijs ingevoerd. Deze fasering is tot stand gekomen na overleg met de verenigingen.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het nieuwe seizoen?

U kunt hier het aanmeldformulier downloaden en dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sturen naar Brandsweg 3, 8077 SK  Hulshorst.

De KNVB heeft samen met de amateurclubs besloten het seizoen 2017/2018 later te beginnen en later te eindigen. Het seizoen start in het hele land vanaf 2 september met de beker. De competitie begint op 23 september en de laatste speeldag is op 27 mei.

Komend seizoen gaat het amateurvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

Afgelopen periode mochten wij, V.V.Hulshorst, weer een aantal bordsponsoren begroeten.

Het bestuur spreekt haar dank uit en is zeer content met de nieuwe sponsoren.

Hieronder worden de nieuwe bordsponsoren even extra belicht, op de sponsorpagina vind u meer info.

De indelingen voor de jeugdteams van het seizoen 2017-2018 zijn bekend.

Klik hier voor de indelingen van de teams van 12 t/m 17 jaar

Klik hier voor de indelingen van de teams van 8 t/m 11 jaar

Voor vragen kunt u concact opnemen met Johan Bosch, telefoon 06-53771147

Onze voorzitter, Everhard van Pijkeren, heeft tijdens de laatste algemene ledenvergadering reeds aangegeven zijn functie, als voorzitter, niet te gaan verlengen. In verband met drukke werkzaamheden in zijn bedrijf en privé, heeft hij het bestuur aangegeven dat hij regelmatig afwezig zal zijn en niet al zijn taken voldoende kan uitvoeren.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.