Alle thuiswedstrijden in Hulshorst van zaterdag 16 december zijn afgelast omdat er nog sneeuw op het veld ligt.
De uitwedstrijd van Hulshorst 1 is inmiddels ook afgelast. Voor alle andere wedstrijden houd je app in de gaten!

De kantine is open vanaf 14.30 uur, dus heb je zin om te klaverjassen, darten of gezellig een biertje te drinken, dan ben je van harte welkom!!

Met ingang van seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar een: VERZORGER / SPORTMASSEUR M/V voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op de zaterdagmiddag.

Hulshorst JO8-1 is compleet in het nieuw gestoken!

Ze hebben nieuwe tenues gekregen van Henri Hoekert Timmerwerken en daarnaast ook nog eens nieuwe trainingspakken van Autobedrijf Wim Prins uit Nunspeet.

Vandaag kregen de jongens van Hulshorst JO11-4 mooie tassen van sponsor Mulklé Metaal uit Nunspeet. We danken Joop Versteeg en Jan van de Kamp voor dit mooie gebaar.

VV Hulshorst is een gezonde vereniging!

Dit kan uiteraard niet zonder de bijdrage van veel sponsoren, van bordsponsor tot hoofdsponsor, van kledingsponsor tot goudsponsor enz.
Om deze dank tot uiting te brengen is er op vrijdagavond 27 oktober jl. een gezellige avond georganiseerd voor alle sponsoren.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk om de pasfoto op je spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken app of voetbal.nl

Zorg daarom dat je voor die datum een goed lijkende pasfoto geupload hebt, dit geldt voor alle spelers. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Op zaterdag traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

In de rust van de bekerwedstrijd van Hulshorst 1 nam een van onze hoofdsponsoren, Johan Huisman van JHM Droomparken, deze in ontvangst.
Dit deed hij uit handen van Peter van Olst, lid van de presentatiegidscommissie.

Alle leden, donateurs en sponsoren zullen de gids z.s.m. ontvangen. Mochten we nu toch iemand per ongeluk vergeten zijn, laat het dan even weten!

Komend seizoen gaat het amateurvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.