Klik hier voor de (voorlopige) indeling van de teams van de onderbouw

Klik hier voor de (voorlopige) indeling van de teams van de bovenbouw

Tijdens het Mengestoernooi heeft de trekking van de verloting plaatsgevonden.

Er zijn nog een aantal prijzen niet afgehaald. Check de lijst of uw of jouw nummer misschien in de prijzen is gevallen, klik hier voor de Prijzenlijst.
Mocht er een prijs op uw of jouw lot zijn gevallen neem dan contact op met Geurt de Zwaan, 06-36199511

Tijdens het jaarlijkse weekendje uit van het 1e elftal werd de speler van het jaar bekend gemaakt. Als speler van het jaar, met een gemiddelde van een 7, werd gekozen keeper Thijs Menges. Op de 2e en 3e plaats eindigden de jeugdige spelers Levi Boshuizen (2e) en Sven Drost(3). Deze verkiezing kwam tot stand door het wekelijks geven van cijfers van willekeurige supporters.

Ook werd er dit weekend afscheid genomen van enkele spelers en stafleden.

Wat een spanning in Oene! Nadat de jongens in een bijzonder lange eerste helft van maar liefst 35 minuten op een 3-0 achterstand kwamen, knokten ze zich na de rust terug tot een einduitslag van 3-3.
En dan moet het beslist worden door het nemen van penalty's. Na de eerste serie van vijf was de stand gelijk en vervolgens werden het in totaal voor elk team 10 penalty's voordat Hulshorst de winnende scoorde!

Hulshorst versterkt zich met Nunspeet-spelers Martijn Pap en Ruben van Loo.
Martijn Pap en Ruben van Loo maken beiden de overstap van Nunspeet naar Hulshorst.

En dan nemen ook drie stafleden afscheid van Hulshorst 1, maar zeker niet van onze club!

Zaterdag bij Elspeet was het dan echt de laatste wedstrijd voor spelers Ruben Bets en Eric Jansen. Door een blessure kon Harm-Jan de Boer helaas niet spelen.
Na afloop van de laatste thuiswedstrijd was hier al bij stil gestaan en namen wij als vereniging afscheid van hen.

Na de huldiging i.v.m. het kampioenschap van Hulshorst 2 is er vorige week zaterdag afscheid genomen van trainer Herjan Schurink en leider Andre Bouw.

Hulshorst JO13-2 heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap gevierd.
Na de wedstrijd werd het team rondgereden in een legertruck en 's middags mochten zij meelopen met het eerste elftal.

Na het teleurstellende verlies van de halve bekerfinale was het zaterdag tijd voor de wedstrijd voor het kampioenschap.
Om kampioen te worden en niet afhankelijk te zijn moest er uit gewonnen worden bij ASVD Dronten.

Het is niemand vast ontgaan, maar Hulshorst 3 is kampioen! Eindelijk niet de eeuwige 2e, maar gewoon EERSTE!
Met een 9-0 overwinning bij Nunspeet was dit het begin van een lange maar vooral gezellige zaterdag!
Mannen, GEFELICITEERD!!!

Het einde van het voetbalseizoen komt in zicht.
Wil je stoppen als lid?

Apollo Hotel De Beyaerd heeft sinds deze week een geheel vernieuwde menukaart. Dit willen zij graag delen met "hun" buren.
Op zaterdag 31 maart as organiseren zij “proef de nieuwe kaart, Dare 2 share”.
En speciaal voor "alle buren" hebben zij dit menu met 20% korting. De flyers liggen vanaf morgen in de kantine.

Op zaterdag traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.