Op zaterdag 08 juni 2019 is de jaarlijkse familiedag.

Verdere info volgt.....................

In een, door het weer, troosteloze ambiance kon VV Hulshorst geen potten breken tegen de huidige koploper ZAC uit Zwolle waardoor het verder afzakt richting de gevaren zone.

Harold Sneller uit Apeldoorn volgt komend seizoen Martijn Kuis op als hoofdtrainer.
De 45 jarige Sneller is sinds 2017 trainer van SV Terwolde en was daarvoor trainer van Nieuw Heeten.

Dries van Klompenburg is lid vanaf het eerste uur en eigenlijk al iets langer.
70 jaar lid!! Daar hoort een bijzonder aandenken bij.

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.