Zaterdag 5 januari organiseert VV Hulshorst in samenwerking met Loopgroep2000 uit Nunspeet een nieuwjaarsloop.

Start is om 11.00 uur op Sportpark De Eendracht, inschrijven is mogelijk vanaf 9.00 uur.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen DTS “35 5 op het programma. Dit team staat stijf onderaan, maar de hele week werd er gewaarschuwd voor onderschatting van de tegenstander.

Vrijdag 16 november vertelde zeezeiler Henk de Velde tijdens een gezellige avond georganiseerd voor alle trouwe sponsoren over hoe hij zijn jongensdroom waar maakte!
"Iedereen vaart zijn eigen scheepje!"

Op bezoek bij Hatto Heim heeft Hulshorst een puntje bij kunnen schrijven.
Na een 0 - 1 ruststand stond, toen de kruitdampen van deze wedstrijd waren opgetrokken, een 2-2 stand op het bord.

Klik HIER voor een beeldverslag van deze wedstrijd. Aangeboden door Erik Stijf.

Je zoekt dé locatie voor de eindejaarsborrel of een plek om het jaar met frisse energie te starten. Apollo Hotel De Beyaerd zorgt ervoor dat jouw evenement in de wintermaanden compleet wordt verzorgd.
Klik hier voor de flyer

Sinterklaas bezoekt ook VV Hulshorst weer. Hij komt vrijdag 30 november graag met zijn Pieten onze club een bezoek brengen en nodigt alle jeugd tot en met 13 jaar uit.

Rond 19.30 uur hoopt hij te arriveren, maar alle kinderen zijn welkom vanaf 19 uur in de kantine.
Breng ook je broertjes en zusjes mee, dan maken wij er een gezellige avond van!

Onlangs deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers voor de kantine. Na een belronde hebben zich maar liefst 9 nieuwe mensen aangemeld!
Fijn dat deze mensen zich spontaan inzetten, we zijn hier erg blij mee!

Een markante man binnen onze vereniging is heengegaan.

Jan Zoet, lid van verdienste van onze club, overleed op 1 oktober in de leeftijd van 73 jaar.

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.