Het is niemand vast ontgaan, maar Hulshorst 3 is kampioen! Eindelijk niet de eeuwige 2e, maar gewoon EERSTE!
Met een 9-0 overwinning bij Nunspeet was dit het begin van een lange maar vooral gezellige zaterdag!
Mannen, GEFELICITEERD!!!

Het einde van het voetbalseizoen komt in zicht.
Wil je stoppen als lid?

Donderdag 2 mei is een drietal contracten ondertekend.

Hulshorst MO13-1 heeft ook nieuwe tenues, deze zijn gesponsord door TapijtVision Nunspeet.
Remon, hartelijk dank voor dit mooie gebaar! De dames zijn er blij mee!

www.tapijtvision.nl

Hulshorst JO9-1 heeft nieuwe tenues en trainingspakken!
De tenues zijn geschonken door HappyFood en de trainingspakken door Catering Culinair, beide uit Nunspeet.
Beide sponsoren danken wij hartelijk voor deze mooie bijdrage aan de uitstraling van onze jeugd.

Apollo Hotel De Beyaerd heeft sinds deze week een geheel vernieuwde menukaart. Dit willen zij graag delen met "hun" buren.
Op zaterdag 31 maart as organiseren zij “proef de nieuwe kaart, Dare 2 share”.
En speciaal voor "alle buren" hebben zij dit menu met 20% korting. De flyers liggen vanaf morgen in de kantine.

Vrijdag 26 januari hield de Club van 50 haar jaarlijkse feestavond.

Zoals al eerder aangekondigd hebben Martijn Kuis en VV Hulshorst de samenwerking verlengd voor het nieuwe seizoen.
Dit is gisteren officieel vastgelegd door het ondertekenen van het contract.

Op zaterdag traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.